Popis
A-Morin  -  tmavá čokoláda z Papua Nová Guinea s obsahem 70% kakaa  Tato čokoláda, jejíž kakao se pěstuje ve východní Nové Británii, odhaluje hlavně kouřové aroma, ačkoli je zde i rostlinný nádech a kandované ovoce. Kakao z Papuy-Nové Guineje je výsledkem mixu mezi venezuelským Criollo, západoafrickým Amelonado, hybridem Forastero a klonem Trinitario.   Tyto odrůdy byly vydány v roce 1990 mezinárodními agenturami pomoci a nevládními organizacemi. Tyto kakaové boby pocházejí z plantáží v Novýchodním Bretani a jsou sbírány od malých producentů v několika částech země.   Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin Chuťové tóny: dřevitý / rašelinový (Může obsahovat stopy   mléka  ,   ořechů  ,   sezamu  ).

Parametry

druh tmavá
procento kakaa 70
alergeny organické
dovozce pro čr čokolandia, carezza s.r.o., lidická 700/19, 602 00 brno-veveří

Výrobce A-Morin

EAN: 3760264290148