Popis
Rýžový puding s jablkem a skořicí - bez lepku Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě. Složení Bio rýžový škrob, BIO jablko sušené (8 %), BIO skořice mletá (3 %) Výživové údaje na 100 g hotového výrobku Energie 339  kJ /  80  kcal Tuky 1,4  g     z toho nasycené mastné kyseliny 0,9  g Sacharidy 14,0  g     z toho cukry 8,0  g Bílkoviny 3,0 g Sůl 0. 09  g Příprava Z odměřeného 1/2l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. TIP AMYLONKY: Puding lze uvařit i snáhražkami mléka jako je ovesný či sojový nápoj. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.  .

Parametry

vlastnosti bez lepku

Výrobce Amylon

EAN: 8594006668361