Popis
Se svým bohatstvím kulinárních tradic se naše země může sebevědomě ucházet o místo v kruhu národů, jejichž kuchyně hrají v Evropě prim. Delikatesy jako olomoucké tvarůžky, pražská šunka nebo sladké lázeňské oplatky z Karlových Varů jsou známy na celém světě. Českou kuchyni v?jejím plném bohatství lze však potkat pouze v samotné České republice, kde se lukulské dědictví uplynulých staletí zachovalo v utěšené rozmanitosti. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu našich babiček a?nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Dáte si vdoleček, nebo raději frgál? • více než 200 barevných fotografií • vyzkoušené recepty • kulturní dějiny • jídla podle kalendáře • tradiční kuchyně • bezmasá jídla • moučníky.

Parametry

autor harald salfellner
vazba vázaná
jazyk česky
počet stran 160
rok vydání 2022
isbn 978-80-7253-420-3

Výrobce Vitalis

EAN: 9788072534203