Popis
Čínské nudle s kurkumou Čínské žluté nudle jsou nezbytným prvkem pro přípravu mnoha tradičních čínských jídel. Tyto nudle jsou vyrobeny z pšeničné mouky, soli a vody, což zajišťuje jejich charakteristickou žlutou barvu a pevnou texturu. Díky svému vynikajícímu chuťovému profilu jsou čínské žluté nudle ideální pro přípravu pokrmů s různými druhy masa, zeleniny a omáček. Tyto nudle jsou velmi snadno stravitelné a obsahují mnoho důležitých živin, včetně bílkovin a vlákniny. Použití Vložte nudle do vařící vody a občas promíchejte. Vařte 4 minuty („al dente“), poté vodu vylijte a nudle opláchněte ve studené vodě a nechte odkapat. Složení Pšeničná mouka 79,5%, voda, sůl, kurkuma. Výživové údaje na 100 g Energie 1331 kJ / 318 kcal Tuky 1,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g Sacharidy 63,0 g z toho cukry 2,9 g Vláknina 2,0 g Bílkoviny 13,0 g Sůl 6,3 g Země původu Thajsko .