Popis
thajská kari pasta zelená Zelená kari pasta je kombinací šalotky, koriandru, kmínu, česneku, citronové trávy, galangy a zeleného chilli. Zelená kari pasta je více pálivá než červená kari pasta. Používá se při tradiční thajské přípravě hovězího, kuřecího a rybího masa.   Neobsahuje umělá barviva a konzervanty. Velmi důležité je kari pastu hned na začátku přípravy pokrmu chvíli smažit na oleji nebo kokosovém krému - smažením se z kari pasty uvolní její příjemná vůně.   Teprve pak přidáváme maso, kokosové mléko, či jiné přísady. Recept pro 2 osoby Smíchejte 50 g kari pasty se 2 lžícemi kokosového nebo jiného rostlinného oleje a lehce osmahněte. Zalijte 400 ml kokosového mléka a stále míchejte (střední teplota, 1 minuta). Přidejte 250 g vašeho oblíbeného masa a míchejte, dokud maso nebude hotové. Přidejte rybí omáčku, palmový cukr nebo koření podle potřeby. Můžete přidat 60 g nakrájených lilků a vařte je, dokud nebudou hotové. Přidejte lístky bazalky, listy kafírové limetky popřípadě čerstvé chilli. Před podáváním ozdobte lístky bazalky. Podáváme s kvalitní rýží. Složení Čerstvé zelené chilli 33 %, citronová tráva, česnek, šalotka, sůl, galanga, kmín, semínka koriandru. Výživové údaje na 100 ml Energie 483  kJ / 116 kcal Tuky 6,4  g z toho nasycené mastné kyseliny 4,3  g Sacharidy 10,0  g z toho cukry 5,4  g Bílkoviny 2,7 g Sùl 17,4  g Skladování Chraňte před přímým slunečním světlem.   Po otevření uchovávejte výrobek v chladničce. Země původu Thajsko  .

Parametry

vlastnosti bez lepku

Výrobce Cock Brand

EAN: 084909002365