Popis
Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Parametry

autor ludvík bláha, věra conková, františek kadlec
vazba brožovaná
jazyk česky
počet stran 178
rok vydání 2019
isbn 978-80-7333-137-5

Výrobce Informatorium

EAN: 9788073331375