Popis
Cizrna v plechovce Klasickou cizrnu je zapotřebí namočit minimálně na 6 - 12 hodin před samotným vařením, které také může trvat i několik hodin (podle doby namáčení). S cizrnou v plechovce tak ušetříte mnoho času i energie a rovnou se můžete pustit do přípravy pokrmů bez čekání. Použití cizrny Mezi tradiční cizrnové pochoutky patří známá pomazánka “hummus” a smažené koule falafel z rozmačkané a okořeněné cizrny. Vaši fantazii se meze nekladou, proto se nebojte a s cizrnou experimentujte. Můžete ji přidat do salátů, polévek a zeleninovým směsím, které se hodí k těstovinám. Složení Cizrna (65%), pitná voda (33,44%), jedlá sůl (1,25%), kyselina: kyselina citronová (0,3%), stabilizátor: E385 (0,01%). Výživové údaje na 100 g Energie 303 kJ / 72 kcal Tuky 1,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g Sacharidy 8,6 g z toho cukry 0 g Bílkoviny 4,5 g Sůl 0,4 g Skladování Skladujte v suchu a mimo dosah slunečního záření. Po otevření spotřebujte do 2 dnů. Země původu Německo / Slovensko .