Popis
Lilková pasta - Baba Ganoush Co vlastně znamená Baba Ganoush, to by jste jistě netrefili. V překladu to znamená "Rozmazlený táta".  Tento dip prý vznikl díky starému otci, kterému jeho dcera musela jídlo rozmačkávat, aby jej bez zubů mohl sníst, dnes je velmi oblíbeným jak v arabských zemích, tak v zemích Blízkého východu. Baba Ganoush se vyrábí tak, že se lilek opéká nebo griluje na ohni, aby voněl po kouři, což krásně dotváří chuť výsledného dipu baba ganuš. Poté se lilek rozmačká a ochutí dalšími ingrediencemi, až vznikne krémový dip nebo pomazánka. POUŽITÍ Skvěle chutná s arabským chlebem - pitou, rýží a zeleninou nebo jako klasický doplněk k tradičnímu falafelu. Dle přání dochuťte česnekem, nasekanou petrželkou, citronovou šťávou nebo kmínem. SLOŽENÍ Pečený lilek 87,5%, pasta z mletého sezamu 11%, sůl 1%, kyselina citrónová (0,5%)  E330. Výživové údaje na 100 g Energie 356  kJ / 85 kcal Tuky 4,9  g     z toho nasycené mastné kyseliny 0,7  g Sacharidy 10,0  g     z toho cukry 3,0  g Bílkoviny 2,0 g Sůl 1,0  g SKLADOVÁNÍ Skladujte v suchu, chladu a temnu Země původu Jordánsko  .

Parametry

množství 2 x 370 g
vlastnosti bez lepku

Výrobce Durra