Popis
Rýžové nudle šířka 1 mm Připravte si řadu pokrmů ze známých rýžových nudlí. Rýžové nudle jsou základní surovinou asijské kuchyně, ale můžete je kombinovat s libovolnou zeleninou, luštěninami, masem, rybami či houbami. Rýžové nudle jsou vyrobeny jen z rýžové mouky a vody. Jsou lehce stravitelné a přitom zasytí. Jejich neutrální chuť zajišťuje univerzální použití. Skvěle rýžové nudle chutnají s pikantnějšími omáčkami, v polévce nebo opečené jako příloha k masu i zelenině. Použití Nudle vložte do vlažné vody s teplotou cca 25°C zhruba na 5 minut, následně vařte ve vroucí vodě po dobu 2 minut. Nakonec nudle promíchejte ve studené vodě. Nudle můžete smažit nebo rovnou přidat do polévky. Složení Rýžová mouka 90%, voda Výživové údaje na 100 g Energie 1514 kJ / 356 kcal Tuky 0,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g Sacharidy 80,0 g z toho cukry.