Popis
melasa z granátových jablek Jedná se o vařenou šťávu z granátového jablka, která se proměnila v hustý a tmavý barevný sirup. Tato koncentrovaná forma šťávy není příliš sladká, naopak se vyznačuje kořenitou a štiplavou chutí, díky čemuž je vhodná do různých pokrmů. Melasa z granátového jablka je arabské kuchyně, kde se nazývá "Dibs Ruman". POUŽITÍ melasy z granátového jablka Melasu z granátového jablka lze použít jako koření, do dezertů nebo při přípravě nápojů. Skvěle Vám pomůže dochutit saláty, omáčky, drůbež a ryby. Můžete ji přidat do čehokoli, kde chcete přidat extra kyselou chuť. Často se používá v arabských jídlech jako jsou  Fesenjaan (perský drůbeží pokrm z kuřecího nebo kachního masa), Muhammara (pečená paprika a ořechová pomazánka), Kisir (turecký bulgurový salát),  Fattoush (chlebový salát). SLOŽENÍ Intenzivní přírodní šťáva z granátového jablka. Výživové údaje na 20 g Energie 60 kcal Tuky 0,0  g     z toho nasycené mastné kyseliny 0,0  g Sacharidy 15,0  g     z toho cukry 14,0  g Bílkoviny 0,3 g Sůl 187 m g SKLADOVÁNÍ Po otevření skladujte v chladničce. Země původu Libanon  .

Parametry

obsah 650 ml
vlastnosti bez lepku

Výrobce Lara

EAN: 5283031101587