Popis
Lee kum Kee Fazolová Omáčka Toban Djan Doubanjiang, známá také jako omáčka Toban Djan, kombinuje fermentované fazolové boby, sójové boby a chilli papričky pro výraznou, pikantní a umami chuť. Tato aromatická pasta slouží jako základ pro japonské jídlo Mabo Dofu (Mapo Tofu), ale může být použita také k dochucení grilovaného či pečeného masa a různých omáček. příklad Použití Marinujte 300 g kuřecího masa nakrájeného na kousky v této chilli omáčce z fermentovaných bobů po dobu 15 minut. Rozpalte trochu oleje v hlubší pánvi a zpěňte na něm asi dva stroužky česneku pokrájeného na plátky. Přidejte marinované kousky masa a opékejte je do zlatova. Poté přidejte asi 2 červené papriky nakrájené na kousky a opět opékejte. Nakonec jídlo ozdobte pokrájenou jarní cibulkou na talíři. Lee Kum Kee se pyšní svou tradicí a kvalitou. Její produkty jsou široce využívány v kuchyních po celém světě a jsou oblíbené jak u profesionálních kuchařů, tak i u domácích kuchařů, kteří hledají autentické chutě a kvalitní suroviny. Složení Solené chilli papričky 48 %, voda, fermentovaná sójová pasta (voda, sůl, sója, pšenice ), fermentovaná pasta z fazolí 9% (fazole 50%, voda, sůl, pšeničná mouka), cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, prášek z čili papriček 1%, sušený česnek 1%, sójový olej, kyselina mléčná, zvýrazňovač chuti: E631, E627. Výživové údaje na 100 ml Energie 384  kJ / 92 kcal Tuky 2,5  g     z toho nasycené mastné kyseliny 0,4  g Sacharidy 11,0  g     z toho cukry 8,1  g Bílkoviny 3,2 g Sůl 11,3  g Skladování Skladujte v suchu, temnu a chladu. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 měsíců. Země původu Čína  .

Výrobce Lee Kum Kee

EAN: 078895731033