Popis
Sušené plody jednodruhové Složení:  Maliny   sušené mrazem   100%  Skladování:  Skladujte na temném, chladném a suchém místě Minimální trvanlivost:  3 měsíce Země původu:  Čína Uporoznění:  mrazem sušené ovoce je velice náchylné na vlhkost. Po otevření sáčku ihned spotřebujte.     energetická     hodnota:  1256kj /296kcal      tuky:  3,7g   z toho nasycené   mastné kyseliny:  0g   sacharidy:  50. 9g   z toho cukry:  50. 6g   bílkoviny:  7,6g   sůl:  0g   Takto upravené maliny jsou jemné, křupavé, příjemně nakyslé a voňavé. Maliny a veškeré další ovoce upravené touto metodou je nutno sbírat dozrálé a čerstvé. To zaručuje prvotřídní kvalitu. Daň za kvalitu nese kratší spotřeba a to z důvodu vlhkosti, kdy po rozbalení je nutno nejlépe v tentýž den ovoce sníst či jinak využít. Ovoce sušené hlubokým mrazem za velmi nízkého tlaku si zachovává maximum vitamínů, minerálů a dalších nutričních látek, navíc chutná a voní jako čerstvé plody, takže si požitek z malin provoněných letním sluncem můžete dopřávat po celý rok.   Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.   Je to metoda sušení vlhkých materiálů od potravin až ke květinám či zvlhlým knihám. Principem je zde přeměna zmrzlé vody z pevného stavu do stavu plynného. To má za následek naprosté vysušení předmětu, který se tak stane lehčím, ale výživově totožným. Co se ovoce týče, lyofilizace ho vysuší během 24-48h, nechá v něm veškeré zdraví prospěšné látky a prodlouží jeho trvanlivost. Takové brusinky vypadají po tomto procesu úplně stejně, jako čerstvé. Udrží si tvar, ale hmotnost několikanásobně zmenší. Takto upravené potraviny jsou ideální na cesty. Lyofilizací upravené potraviny se hodí do raw jídelníčku, jelikož zde nebyla překročena teplota 42℃. Teplota, které je při lyofilizaci dosahováno se pohybuje kolem -50℃. Zajímavostí je lyofilizace květin pro aranžérské účely, kde květinám vydrží tvar i barevnost v řádech let. Proces trvá od 8 do 14ti dnů a jelikož je tento proces energeticky velmi náročný, cena takového produktu je pochopitelně vyšší. Když bychom chtěli srovnávat tyto dva typy úpravy potravin , tak klasické sušení je finančně velmi nenáročné a člověk nemá takřka žádné omezení a cena sušeného produktu je znatelně nižší než v případě lyofilizace. Ta na druhou stranu potraviny neobere o žádné vitaminy, ani o vitamin C, který se při klasickém sušení vytratí kvůli vyšší teplotě. Velikosti sáčků Doypack se zipem 50g    85 x 140 x 50mm 100g  110 x 185 x 65mm 200g  130 x 225 x 70mm  500g  160 x 270 x 80mm  1000g  210 x 310 x 110mm 3000g  300 x 370 x 160mm Proč Nutworld. cz?  Vždy čerstvě balené Designové balení Rychlé dodání Vynikající chuť Zkušenosti našich zákazníků „Objednávka je rychle vyřízená, krásně zabalená. Zboží je čerstvé, dobré. Jenom doporučuji. ” „Balíček byl brzy doručen, vše dobře zabaleno, byla jsem se vším moc spokojená. Určitě si zase brzy objednám” Zakladatel a majitel Nutworld. cz Dobrý den,  naše značka se snaží kombinovat originalitu, kvalitu a design.  Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a proto budeme rádi za Vaše zpětné vazby. A to jak na ořechy, sušené ovoce apod. , ale i na naše dárečky, které nás baví. Chceme pro Vás vytvářet úžasné věci, které budou dobře chutnat, krásně vypadat a budou za rozumné ceny. Děkuji za Vaše zpětné vazby a Vaši důvěru v nás.                                                                                                                                                                Mgr. Jan Vlček.

Parametry

množství: 1 kg

Výrobce Nutworld.cz