Popis
Kombucha - kočičí dráp 1 kus kombucha kočičí dráp Objevte po tisíce let známou sílu přírody s naší kombuchou z kočičího drápu. Podpořte svojí imunitu a zažívání přirozenou cestou, která kombinuje přínosy kombuchy s blahodárnými účinky kočičího drápu - rostliny známé pro své posilující a imunostimulační vlastnosti. Kombucha je tradiční fermentovaný, lehce perlivý osvěžující nápoj. Díky fermentačnímu procesu obsahuje kombucha přirozeně se vyskytující probiotika, která podporují zdravé trávení a imunitní systém. Kočičí dráp je navíc známý svými silnými antioxidačními a protizánětlivými účinky, které podporují imunitní systém a celkovou odolnost organismu. TIP: Jelikož je naše kombucha naprosto čistá a bez jakýchkoliv příměsí, tak jí nemusíte v originálním zavřeném stavu uchovávat v lednici. Pouze po otevření je potřeba jí uskladnit v chladu a spotřebovat do pěti dnů. Uskladnění v chladu zastaví fermentační proces. Proč kombucha od NaturalProtein • Podporuje imunitu, zlepšuje trávení a kvalitu pleti • Přispívá k očistě organismu • Jedná se o přírodní antioxidant • 100 % čisté složení, bez barviv a konzervantů, nepasterizovaná Kombucha je skutečně bohatým zdrojem důležitých živin, které podporují imunitní systém, detoxikují a přispívají k celkovému zdraví. Ocení ji tak zejména ti, kteří chtějí podpořit imunitu, trávení nebo se chtějí pustit do detoxikace organismu. Všechny úžasné vlastnosti kombuchy oceníte zejména při dlouhodobějším užívání, avšak vliv na zlepšení trávení je v podstatě okamžitý. JAK UŽÍVAT kombuchu Pokud už jste na kombuchu zvyklý, užívejte jednu lahev denně (500 ml). Pokud s kombuchou teprve začínáte tak doporučujeme půl lahve denně (250 ml). Vhodná k dlouhodobému užívání. POPIS PRODUKTU - Kombucha BIO meduňkový čaj Kombucha BIO meduňkový čaj je jemně perlivý fermentovaný čaj od Natural Protein, který je vyráběn z odvaru z meduňky, třtinového cukru, vody a kultur kombuchy (kvasinky a bakterie mléčného kvašení). Naše kombucha je skutečný zázrak přírody. Posiluje imunitu, zlepšuje trávení, povzbuzuje a osvěžuje, a navíc obsahuje spoustu vitamínů a je příjemně návyková. Je vyrobena pouze z těch nejkvalitnějších surovin. Je 100% BIO, bez jakýchkoliv přidaných látek a není pasterizovaná. Jedná se o produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.            Jaké přednosti má kombucha Natural Protein? ✅   Podporuje imunitu a výrazně zlepšuje trávení ✅  Přispívá k očistě organismu ✅  Zlepšuje kvalitu pleti ✅  Jedná se o přírodní antioxidant ✅  Je 100% BIO a není pasterizovaná ✅  Řadí se k produktům ekologického zemědělství ✅  Chutná skvěle a osvěží Všechny skvělé vlastnosti kombuchy oceníte zejména při dlouhodobějším úžívání, avšak vliv na zlepšení kvality trávení je téměř okamžitý.     Co je to kombucha Tento čajový nápoj je známý již po tisíciletí , ale v posledních letech získává výraznou oblibu. Výhoda kombuchy tkví zejména v tom, že obsahuje živé kultury bohaté na probiotika, antioxidanty a mnoho dalších významných látek. Kombucha je perlivý fermentovaný čaj, který obsahuje symbiotickou kolonii octových bakterií a několika druhů kvasinek. Chuť naší kombuchy je naprosto vynikající, což je především díky použití těch nejkvalitnějších surovin! Barva nápoje je různá dle čaje, ze kterého je vyrobena, obvykle ale bývá medová až tmavě červená. Stejně tak chuť závisí na délce fermentace, většinou bývá sladkokyselá. Tento, dá se říci kvašený čaj, pochází z Číny a Japonska, kde jej připravují dle tradičního receptu již stovky let. Odtud se rozšířil do dalších zemí a vlastně do celého světa. Zajímavostí je, že se kombucha v Čechách začala vyrábět krátce po skončení první světové války. Podle jednoho tvrzení ji do Čech ještě před válkou přivezli vyslanečtí úředníci, druhý názor tvrdí, že ji legionáři přivezli po skončení války. Již v té době odborníci připouštěli, že kombucha má pozitivní vliv na zdraví a obsahuje vitamíny.   Kombucha a její léčivé účinky Kombucha má významné účinky a benefity pro zdraví. Na celém světě ji užívá miliony lidí, kteří oceňují zejména vliv na posílení imunity, zlepšení trávení, ale také osvěžující a povzbuzující chuť. Kombucha je skvělým pomocníkem na hubnutí, na pleť i na zažívání. Je plná vitamínů a zdraví prospěšných bakterií. Při správném průběhu kvašení vznikají zdraví prospěšné látky, které prospívají celkovému zdraví.   Kombucha a hubnutí Kombucha se připravuje ze zeleného čaje, a i během fermentace si uchovává účinné látky , především polyfenoly. Tyto probiotické bakterie podporují spalování kalorií, metabolismus tuků a látkovou výměnu. Navíc má pozitivní vliv na úbytek škodlivého viscerálního tuku a pomáhá regulovat cholesterol a cukr v krvi. Pravidelné pití kombuchy tak může podporovat hubnutí. Kombucha a zažívání Kombucha také výborně působí na zažívání. Obsahuje totiž několik druhů bakterií mléčného kvašení , které v lidském těle působí jako probiotika, a pečují tak o zdravou střevní mikroflóru. Tím posiluje střevní mikrobiom a napomáhá k lepšímu trávení. Kombucha a pleť Jednou z látek, kterou kombucha obsahuje, je kyselina octová. Ta pomáhá stejně jako polyfenoly lépe vylučovat škodlivé bakterie z těla, a čistit tak organismus od toxinů. Skvěle tak bojuje proti nežádoucím bakteriím, kvasinkám a zánětům. Kombucha a zdraví Kombucha celkově prospívá zdraví, a to zejména díky silným antioxidantům, které jsou důležité pro boj proti volným radikálům. Ty ničí zdravé buňky a poškozují organismus. Dle studií kombucha chrání normální funkce jater a dokáže likvidovat až 70 % toxických radikálů. Polyfenoly v kombuche obsažené působí také údajně jako prevence proti rakovině, což však není vědecky potvrzené Kombucha a kardiovaskulární systém Kombucha mimo jiné snižuje riziko onemocnění srdce a cév, a to díky regulaci hladiny dobrého HDL i špatného LDL cholesterolu. Podobný účinek má kombucha také na regulaci hladiny krevního cukru, a to tak, že zpomaluje trávení sacharidů.   Jak nápoj vzniká? Základem kombuchy je černý, zelený nebo meduňkový čaj, do kterého se přidává cukr, kvasinky a specifické kmeny bakterií. Postupně se v čaji během kvašení vytvoří účinné látky a začíná vznikat jakási hmota, která připomíná houbu. Tato hmota se nazývá SCOB (zkratka anglického Symbiotic Culture of Bacterias and Yeasts) a jedná se o symbiotickou kolonii kvasinek a bakterií obsahující účinné látky, které detoxikují organizmus.   Kombucha užívání Ptáte se, jak pít kombuchu? Je to snadné, náš nápoj si vychutnáte stejně snadno, jako když pijete jakékoliv jiné pití. Nápoj Kombucha – užití: Užívat se doporučuje jedna lahev denně (350 ml).   Jak uchovat kombuchu Nápoj Kombucha Natural Protein můžete uchovávat na chladném místě nebo rovnou v lednici (není podmínkou). Při pokojové teplotě kombucha dále kvasí a „zraje“, přičemž uchováním v lednici téměř zastavíte kvasný proces. Uzavřenou lahev kombuchy můžete klidně skladovat v pokojové teplotě delší dobu. Po otevření ale spotřebujte do deseti dnů.   Výroba a prodej kombuchy Aby byla kombucha lahodná a její účinky co nejvyšší, je potřeba ji vyrábět pouze z těch nejlepších surovin. My v Natural Protein vyrábíme naši kombuchu z těch nejkvalitnějších surovin. Navíc je 100% BIO a jedná se o produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Je bez jakýchkoliv přidaných látek a není pasterizovaná. V naší nabídce naleznete dva druhy kombuchy: BIO zelený čaj a BIO meduňkový čaj. Na obou druzích si pochutnáte a povzbudí vás. BIO zelený čaj vám dodá energii a meduňka vás naopak zklidní. Stačí si vybrat. Tak na zdraví!   Doporučené dávkování Doporučená denní dávka je jedna lahev (350 ml).     Složení Voda, odvar z meduňky*, odvar ze zeleného čaje*, třtinový cukr*, kultury kombuchy (kvasinky a bakterie mléčného kvašení). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství   Výživové údaje na 100 ml   100 ml Energetická hodnota 77 kJ Tuky 0 g - z toho nasycené 0 g Sacharidy 4. 6 g - z toho cukry 4. 6 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g   Skladování Skladujte při telotě do 24 °C. Po otevření spotřebujte do 10ti dnů. Fermentovaný nápoj nepasterizovaný. Neobsahuje chemické a konzervační látky. Přírodní antioxidant. Zákal není na závadu.  .

Výrobce NaturalProtein

EAN: 8594217430016