Popis
Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ale také základy výroby od hnětení těsta až k hotovému chlebu, a řadu tipů. Do toho! • Budete zasvěceni do tajemství tradičního umění pečení chleba s dlouhým vedením těsta a velmi malým množstvím kvasnic • Podrobné recepty jsou orientované na praxi a lehce proveditelné • Začínejte pomalu od jednoduchého k náročnému – pro každého je tu něco Nechte se inspirovat a udělejte ze své kuchyně pekárnu dobrého chleba.

Parametry

autor lutz geisler
vazba vázaná
jazyk česky
počet stran 264
rok vydání 2017
isbn 978-80-7433-182-4

Výrobce Víkend

EAN: 9788074331824