Popis
Shinjyo Shiro Miso sójová pasta light - světlá Miso pasta je v japonské kuchyni základní přísada vyrobená z fermentovaných sójových bobů, rýže a saké a představuje pátou chuť tzv. umami. Light Miso - také známé jako „jemné“ nebo bílé (shiro) miso je fermentováno kratší dobu a obsahuje méně soli než tmavší druhy. Má také jemnější chuť. Jako fermentovaná potravina miso poskytuje střevům probiotika a prospěšné bakterie. Použití Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné. S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním, do dresinků a omáček. Červená miso pasta je více aromatičtější a méně sladká než bílá varianta. SLOŽENÍ Sójové boby 30%, voda, rýže, sůl, alkohol méně než 3 %, zvýrazňovač chuti E621. Výživové údaje na 100 g Energie 854 kJ / 203 kcal Tuky 4,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g Sacharidy 25,0 g z toho cukry 11,0 g Bílkoviny 12,0 g Sůl 11,8 g SKLADOVÁNÍ Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v lednici. Země původu Japonsko .