Popis
soba tradiční japonské pohankové nudle Soba v překladu z japonštiny znamená "pohanka". Japonské nudle soba jsou tenké a dlouhé, podobné tradičním špagetám. Vyrábí se z pšeničné a pohankové mouky a vyznačují se svou přirozenou béžovou barvou. Právě díky své barvě mohou posloužit jako poutavý kontrast na talíři. Jsou ideální jako součást polévek nebo salátů. Soba nudle jsou oblíbené nejen ve fast foodech, ale i v luxusních restauracích po celém Japonsku. Servírují se na proutěném tácku nebo bambusové podložce. Použití Příprava těchto nudlí je rychlá a jednoduchá. Stačí je povařit ve vroucí vodě čtyři minuty, poté je opláchnout a scedit. Poté jsou připravené k podávání jako příloha k vašim oblíbeným pokrmům. Složení Pšeničná mouka 84%, pohanková mouka 15%, sůl. Výživové údaje na 100 g Energie 1489  kJ /  356  kcal Tuky 1,6  g     z toho nasycené mastné kyseliny 0,5  g Sacharidy 66,0  g     z toho cukry 1,4  g Bílkoviny 16,8 g Sůl 1,0  g Země původu Čína  .

Parametry

druh mouky v těstovině pohanková

Výrobce SOBA

EAN: 6920802305841