Popis
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Sýr v hlavní roli - Polévky - Téměř bez masa - Hlavní chod - Saláty & chuťovky - Na malý hlad - Dezerty - Servis.

Parametry

vazba vázaná
jazyk česky
počet stran 164
rok vydání 2014
isbn 978-80-87575-12-3

Výrobce Apetit

EAN: 9788087575123