Popis
galangalová pasta Galangalová pasta se používá především v asijské kuchyni, kde je ceněna pro svou jedinečnou chuť a aroma. Tato pasta je vyrobena z čerstvého galangalu, což je kořen příbuzný zázvoru, ale s jemnější a ostřejší chutí. Je ideální pro přípravu autentických thajských polévek, jako je například Tom Kha Gai, různých druhů kari omáček a marinád pro maso nebo mořské plody. Tato pasta dodává pokrmům pikantní a zároveň jemně citrusový nádech, který obohacuje a zvýrazňuje celkovou chuť jídla. Může být také použita jako kořenící přísada v salátech nebo jako součást dipů a omáček, kde přidává hloubku a intenzitu chutí. SLOŽENÍ Kořen galangalu 70%, voda, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant:  disiřičitan sodný. Výrobek může obsahovat stopy: arašídů, sóji, sezamu, ryb, korýšů a měkkýšů. Výživové údaje na 100 g Energie 280 kJ / 67 kcal Tuky 0  g     z toho nasycené mastné kyseliny 0  g Sacharidy 16,0  g     z toho cukry 0  g Bílkoviny 0,7 g Sůl 0,05  g SKLADOVÁNÍ Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v lednici. Země původu Thajsko  .

Parametry

vlastnosti bez lepku

Výrobce Thai Delight

EAN: 8850643063441