Popis
Madras Kari pálivá směs Madras kari pochází z jihu Indie a je známé svou ostrostí. Směs je ideální pro přípravu ostrých indických jídel. Použít ji můžete také např. do guláše, Kari omáček, apod. Pečené pikantní kuře „Madras“ v jogurtu Budete potřebovat: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6 lžic hutného bílého jogurtu, koření kari mild madras podle chuti (originální recept počítá jednu lžíci), 1 střední cibuli pokrájenou na tenká kolečka, 4 lžíce vody, 1 lžíci čerstvého koriandru nebo petrželky na posypání. Jak na to: Omyjte a osušte kuřecí maso. Smíchejte jogurt, trochu vody a koření kari mild madras. Směsí dobře potřete maso ze všech stran a vložte do pekáčku (maso i ochucený jogurt), posypte cibulkou a pečte hodinu a půl na 200°C. Až bude kuře propečené, posypte ho čerstvým koriandrem a servírujte s opečeným bramborem, rýží Basmati rýže nebo Chapattis Složení Koriandr, kurkuma, chilli, hořčice, kmín, pepř, pískavice, česnek, sůl a fenykl. Upozornění: může obsahovat stopy   arašídů, skořápkových plodů, sezamu, lepku, sóji, celere, mléka, hořčice a siřičitanů. Země původu Indie Skladování Skladujte v suchu a temnu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.  .

Parametry

vlastnosti bez lepku

Výrobce Trs

EAN: 5017689002602