Popis
Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Zlatavě-bronzová barva. Nos vína je čistý a přímý s postupně se otvírající elegantní aromatikou s projevem vyzrálého tropického ovoce, sušeného a kandovaného ovoce, skořápkové ovoce a v závěru s jemným nádechem sladkého exotického koření a lehké zemitosti. Patro vína je suché, přímé a expresivní, zároveň však vyvážené a s elegantním projevem po sušeném ovoci, sladkém koření, sušené pomerančové a mandarinkové kůře a dlouho trvající dochutí s tóny opečeného toustového chleba, teplého přepuštěného másla a sladkého koření. Skvěle se hodí k měkkým zrajícím nearomatickým sýrům, kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 12-13°C, doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. Ocenění: Prague Wine Trophy - 92 bodů,Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Zlatavě-bronzová barva. Nos vína je čistý a přímý s postupně se otvírající elegantní aromatikou s projevem vyzrálého tropického ovoce, sušeného a kandovaného ovoce, skořápkové ovoce a v závěru s jemným nádechem sladkého exotického koření a lehké zemitosti. Patro vína je suché, přímé a expresivní, zároveň však vyvážené a s elegantním projevem po sušeném ovoci, sladkém koření, sušené pomerančové a mandarinkové kůře a dlouho trvající dochutí s tóny opečeného toustového chleba, teplého přepuštěného másla a sladkého koření. Skvěle se hodí k měkkým zrajícím nearomatickým sýrům, kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 12-13°C, doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. Ocenění: Prague Wine Trophy - 92 bodů.

Parametry

dostupnost skladem