Popis
Mléčná belgická čokoláda Čokoláda v peckách se dobře rozpouští. Čokoládové pecky jsou vhodné na výrobu pralinek, polev a čokoládových dezertů. Kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu lákavých cukrářských výrobků upoutávající pozornost na první pohled. Je považována za luxus a požitek a otevírá nové kreativní možnosti pro cukráře. Je vhodná pro potahování, plnění, dekorování nebo ji můžete smlsnout jen tak. Složení cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, sušená syrovátka , laktóza , emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Výživové údaje na 100 g Energie 2274 kJ / 545 kcal Tuky 32,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 20,2 g Sacharidy 55,8 g z toho cukry 53,6 g Bílkoviny 5,8 g Sůl 0,25 g Skladování skladujte v suchu při teplotě do 18°C Země původu EU .