Popis
klikva celá bez SO2 Pro jejich příjemnou jemně nakyslou chuť brusinky kombinujte se sladkým. Co se týče použití, stačí se zamyslet nad použitím klasických českých brusinek – koho napadla první svíčková na smetaně? Tak směle do toho, vůbec se nemusíte bát drobné změny, klikva udělá k masu stejnou, ne-li lepší službu. co jste možná nevěděli Cranberries, tedy americké (kanadské) brusinky nebo lépe klikva, jsou plody rostliny klikvy velkoplodé, která se vyskytuje divoce v přírodě severní Ameriky. V některých severoamerických státech se i pěstuje. Tato plodina je stále více oblíbená, lidé ji často zpracovávají v různých pokrmech jak ve sladké, tak ve slané kuchyni. Složení Klikva, cukr, slunečnicový olej Výživové údaje na 100 g Energie 1289 kJ / 308 kcal Tuky 1,37 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g Sacharidy 82,4 g z toho cukry 65,0 g Bílkoviny 0,07 g Sůl 0 g Země původu USA / Kanada Skladování Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 % .