Popis
Fazole červená ledvina Fazole červená ledvinka chutí připomíná jedlé kaštany. Jsou původem ze střední Ameriky, kde jim přezdívají chilly fazole, protože jsou v Mexiku nedílnou součástí jídelníčku. Připravuje se z nich pokrm zvaný Chilly con Carne. Jako příloha se k nim hodí rýže nebo pokrm z kukuřice. Červené fazole mají druhý nejvyšší obsah stravitelných bílkovin. Jejich konzumace je pro náš organismus víc než důležitá. Fazole červená ledvina si dopřejte alespoň jednou týdně. Fazole mají nízký glykemický index.   Fazole lze upravit vařením, pečením, ale i sterilizací. Chutnat vám budou v polévce i v guláši. Fazolí se rozhodně nebojte, s kombinací protinadýmavých bylinek (fenykl, majoránka, saturejka, bazalka, tymián, kmín. ) zmizí nadýmání pokaždé, co je konzumujete. Příprava Nejprve fazole dobře přebereme a propereme v teplé vodě. Abychom urychlili vaření červených fazolí je nutné je předem namočit alespoň na 8-12 hodin. Poté vařte v neosolené vodě 90 minut nebo 20 minut v tlakovém hrnci. Solíme až nakonec. Složení Fazole červená ledvina. Může obsahovat stopy lepku. Výživové údaje na 100 g Energie 2181  kJ /  521  kcal Tuky 35,0  g     z toho nasycené mastné kyseliny 8,3  g Sacharidy 43,0  g     z toho cukry 36,0  g Bílkoviny 9,6 g Sůl 0,09  g Skladování Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Země původu Argentina  .

Parametry

množství 500 g
vlastnosti bez lepku

Výrobce Vital Country

EAN: 8596466004635