Popis
Peruánské kávy jsou opravdu značně rozmanité, pěstují se zde od severu až po jih, včetně oblasti Machu Picchu v oblasti mezi 1500-1700 m. n. m. Drobní farmáři pěstují kávová zrna s láskou a péčí na svých menších plantážích a následně se káva zpracovává v družstvech. Chuť kávy Peru organic Káva z Peru se vyznačuje vyváženou chutí a mírnou kyselostí. Nejlepší kávy se vyvážejí do Evropy, Japonska a Spojených států, z toho se dá usoudit jejich vysoký jakostní standard. Peru by za předpokladu hospodářské a politické stability mohlo být jedním z největších producentů výborné kávy. Jedná se o kávu nízké kyselosti Odkud tato káva pochází Káva je v Peru pěstována převážně drobnými farmáři, kteří používají pouze organická hnojiva a proto většina káv bývá označena jako ORGANIC (BIO). Arabica z peruánských plantáží má okouzlující aroma, chuť je jemná, lehká a vyvážená v harmonii lahodného ovoce a čokolády. JAK KÁVU PŘIPRAVIT ? Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C. JAK KÁVU SKLADOVAT ? O tomto tématu si přečtěte > Zde < .
Parametry
množství | 250g |
varianta | mletá |
stupeň pražení | střední stupeň pražení (city, city+) |
doba spotřeby | spotřebujte do 6 měsíců od data vyznačeného na obalu |
země původu | peru |
káva podle stupně kyselosti | káva s nízkou kyselostí |
druh kávy | 100% arabica |
vlastnosti | bio |
Výrobce Vital Country
EAN: 8596466031822