Popis
Peruánské kávy jsou opravdu značně rozmanité, pěstují se zde od severu až po jih, včetně oblasti Machu Picchu v  oblasti mezi  1500-1700 m. n. m.  Drobní farmáři pěstují kávová zrna s láskou a péčí na svých menších plantážích a následně se káva zpracovává v družstvech. Chuť kávy Peru organic Káva z Peru se vyznačuje vyváženou chutí a mírnou kyselostí. Nejlepší kávy se vyvážejí do Evropy, Japonska a Spojených států, z toho se dá usoudit jejich vysoký jakostní standard. Peru by za předpokladu hospodářské a politické stability mohlo být jedním z největších producentů výborné kávy. Jedná se o kávu nízké kyselosti Odkud tato káva pochází Káva je v Peru pěstována převážně drobnými farmáři, kteří používají pouze organická hnojiva a proto většina káv bývá označena jako ORGANIC (BIO).  Arabica z peruánských plantáží má okouzlující aroma, chuť je jemná, lehká a vyvážená v harmonii lahodného ovoce a čokolády. JAK KÁVU PŘIPRAVIT ? Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy.  Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy.  Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C. JAK KÁVU SKLADOVAT ? O tomto tématu si přečtěte  > Zde   <  .

Parametry

množství 250g
varianta mletá
stupeň pražení střední stupeň pražení (city, city+)
doba spotřeby spotřebujte do 6 měsíců od data vyznačeného na obalu
země původu peru
káva podle stupně kyselosti káva s nízkou kyselostí
druh kávy 100% arabica
vlastnosti bio

Výrobce Vital Country

EAN: 8596466031822