Popis
Křupavé švestky sušené mrazem Nechte se unést kouzlem našich lyofilizovaných švestek - tajnou ingrediencí, která promění každý pokrm či dezert v chuťový zážitek! Naše švestky jsou pečlivě vybrány a ručně baleny, abychom vám mohli nabídnout ten nejlepší produkt, který přesahuje očekávání i těch nejnáročnějších gurmánů.   Sbalte si svých 5 švestek a vzhůru na výlet, do práce či školy. Samozřejmě tím myslíme, abyste si vzali s sebou balení skvělých lyofilizovaných švestek. Nakrájejte si švestky na menší kousíčky a přimíchejte si je do kaše, třeba spolu s rozinkami a skořicí. Domovem nejlepšího lyo ovoce je srbsko Naše lyofilizované ovoce má svůj původ v západním Srbsku, regionu proslulém svým krásným a čistým prostředím. Ovoce zde roste v ideálních podmínkách a sklízí se ve chvíli, kdy dosáhne plné zralosti. Tím je zajištěno, že každé kousnutí je plné přirozené sladkosti, omamné vůně a nepřekonatelné chuti, která se vyrovná i té nejlepší čerstvé alternativě. Již po prvním soustu je znatelný chuťový rozdíl mezi srbským ovocem a ovocem například z Číny, ale třeba i tím vyrobeným v České republice. Ovoce z Číny bývá většinou kyselé a jeho vůně je méně intenzivní. Ovoce, které se lyofilizuje v České republice, se zas vyrábí z ovoce hluboce mraženého dovezeného z celého světa. Pokud tedy hledáte nejvyšší kvalitu a nezapomenutelnou chuť, naše lyofilizované ovoce ze Srbska, kde bylo nejen pěstováno, ale i zpracováno, je tou nejlepší volbou. Zde je 5 důvodů, proč si naše lyofilizované švestky zamilujete Neuvěřitelná chuť - Lyofilizace zachovává autentickou chuť a vůni švestek, takže si můžete vychutnat jejich lahodnost v plné síle. Zdravotní benefity - Naše švestky jsou bohaté na vitamíny, minerální látky a vlákninu, což přispívá k lepšímu trávení a celkovému zdraví. Přírodní a čisté - Nepoužíváme žádné konzervanty ani barviva - jen 100% přirozené ovoce sušené mrazem. Multifunkční použití - Přidejte je do müsli, jogurtu nebo salátu pro extra křupavost; rozmačkejte je a přidejte do těsta na pečení nebo jako ozdobu na dorty a palačinky - Možností je nespočet! Udržitelnost - Lyofilizace ovoce je šetrná k životnímu prostředí, protože snižuje potřebu dlouhodobého skladování a zabraňuje plýtvání potravinami. CO je to lyofilizace Lyofilizace je speciální technologický proces sušení, který se také nazývá sušení mrazem. Během lyofilizace je potravina nejprve zmrazena a poté se aplikuje podtlak, aby se zmrazovaná voda změnila přímo v páru. Tím se voda odpařuje z potraviny bez toho, aby se přešla do tekutého skupenství. Výsledkem je sušený produkt s minimálním množstvím vody, který si uchovává většinu své přirozené chuti, vůně a nutričních hodnot. Lyofilizace je šetrný proces, který minimalizuje ztrátu vitamínů, minerálů a dalších živin a zároveň prodlužuje trvanlivost potravin. Složení 100% lyofilizované švestky Výživové údaje na 100 g Energie 1200  kJ / 287 kcal Tuky 1,0  g     z toho nasycené mastné kyseliny 0,1  g Sacharidy 61,0  g     z toho cukry 52,0  g Bílkoviny 3,6 g Sůl 0  g Země původu Srbsko Skladování Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %  .

Parametry

množství 200 g

Výrobce Vital Country

EAN: 8596466008152