Popis
Instantní jáhlové vločky Pokud chcete jíst zdravě, není lepšího způsobu, jak začít, než vyzkoušet jáhlové vločky. Ty nejenže jsou velice zdravé, jsou také chutné, a díky své univerzálnosti se dají využít k přípravě nepřeberného množství rozličných pokrmů, sladkých i slaných. Obdobné použití jako ovesných vloček. V jáhlových vločkách se kloubí příjemná chuť s obrovským množstvím živin. Stejně jako v samotných jáhlách, i v jáhlových vločkách se nalézá mnoho vitaminů a minerálů. Z vitaminů se jedná hlavně o vitaminy B1 a B2.  Minerály zahrnují železo, vápník či hořčík. Dále se v jáhlových vločkách nachází fosfor, zinek, měď či křemík.   Díky vysokému obsahu vlákniny jsou jáhlové vločky vynikající pro redukční dietu. Navíc jsou přirozeně bezlepkové, pochutnat si na nich tedy mohou i celiaci. Jsou vhodné pro osoby s dýchacími potížemi, posilují oči a ledviny. použití jáhlových vloček Klasikou, která nijak neurazí, jsou bezpochyby sladké i slané kaše. Avšak z jáhel se dá připravit i celá řada kulinářských specialit - díky své chuti se hodí takřka všude. Dále se přidávají do domácích chlebů a jiného pečiva, jako zahušťovadlo do polévek, chutné jsou i jogurtu s jáhlovými vločkami.   Udělejte tedy něco pro své tělo a zařaďte jáhlové vločky do svého jídelníčku. PŘÍPRAVA Na 1 hrnek vloček přidejte 2 hrnky tekutiny. Do horké vody, mléka nebo rostlinného mléka vsypte vločky, zamíchejte a nechte odstát 5 - 8 minut. K vločkám můžete přidat sušené ovoce nebo ořechy. Můžete osladit oblíbeným sladidlem. Složení Jáhlové instantní vločky Může obsahovat stopy lepku. Výživové údaje na 100 g Energie 1540  kJ /  364  kcal Tuky 4,0  g     z toho nasycené mastné kyseliny 1,0  g Sacharidy 69,0  g     z toho cukry 4,0  g Bílkoviny 11,0 g Sůl 0,008  g SKLADOVÁNÍ Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům Země původu Polsko / Ukrajina / Rusko  .

Parametry

množství 1000 g
vlastnosti bez lepku

Výrobce Vital Country

EAN: 8596466003843