Popis
vločky ovesné BIO Vločky jsou často základem jídelníčků u vzpěračů, kulturistů i dalších sportovců. A je to proto, že je to lehce stravitelná potravina, která obsahuje spoustu vlákniny, co vás na dlouho zasytí. Ve vločkách najdete i větší množství bílkovin, nenasycené mastné kyseliny, vitamíny i minerály. Vločky mají spíše neutrální chuť s jemným oříškovým nádechem. Vločky se dají jíst syrové, ale doporučuje se je před konzumací tepelně zpracovat. použití bio ovesných vloček Ovesné vločky se vám v kuchyni neztratí. Jsou vhodné na přípravu sladkých i slaných pokrmů. Na snídani z nich můžete udělat kaši, smíchat je s jogurtem nebo si připravit domácí müsli. Na svačinku si dejte ovocné smoothie a obohaťte ho o vlákninu pomocí vloček. Upečte si ovesné sušenky, muffiny i nepečené cukroví. Příprava Přelijte vroucí vodou a nechte odstát cca 1 minutu. Cca 1 porce: 50 g vloček na 150 ml tekutiny. Složení OVESNÉ vločky celé* *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Výživové údaje na 100 g Energie 1557 kJ / 370 kcal Tuky 8,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g Sacharidy 56,1 g z toho cukry 1,0 g Bílkoviny 12,1 g Sůl < 0,01 g Skladování Při teplotě do 22 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Tip: pokud ovesné vločky zkombinujete například s ořechy nebo tvarohem, docílíte tím snížením glykemického indexu pokrmu, což je pro zejména pro diabetiky dobrou zprávou. Země původu EU / Ukrajina (mimo EU) .