Popis
BIO fazole mungo na klíčení BIO semena fazole mungo jsou určená k celoročnímu klíčení. Fazole mungo mají jemně kořeněnou chuť. Naklíčené mungo fazole jsou bohaté na vitamíny A, B, C a E, minerály a antioxidanty , což je dělá skvělou volbou pro podporu celkového zdraví. Obsahují mnoho vlákniny, která podporuje trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Naklíčené mungo fazole mají také detoxikační účinky a podporují imunitní systém, což pomáhá chránit tělo před různými infekcemi a chorobami. PROČ JE DOBRÉ JÍST KLÍČKY? Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky.  Jsou čerstvou a kvalitní zeleninou vhodnou k přímé konzumaci nebo jako přísada do rozličných jídel.  Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Klíčky jsou snadno stravitelné a mají vysoký obsah vlákniny, což podporuje trávení. Vysoký obsah bílkovin je důležitý pro správný růst svalů. Obsažené enzymy zase pomáhají trávit lépe potravu a zlepšují vstřebávání živin. Návod k přípravě Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dny Ideální teplota: cca 20°C Propláchnout vodou: 2-3x denně Sklizeň při velikosti: 1-3 cm použití Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Složení Fazole mungo* (Vigna radiata). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Skladování Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce při teplotě do 12°C. Upozornění Ukládejte mimo dosah dětí. země původu Itálie   .

Parametry

vlastnosti bez lepku

Výrobce Zdravý den

EAN: 8594172691590