Popis
balijské kari Balijské kari má mnohem blíže evropským chutím. Má jemnější a lehce oříškovou chuť , která vás ihned přenese do indonéské restaurace. Je čistě rostlinného původu a je tedy vhodné pro vegany a vegetariány. Příprava balijského kari vám nezabere víc jak 15 minut. Výsledkem je jídlo jako z restaurace, které si uvaříte doma za třetinovou cenu. Autentické Balijské kari z čerstvých surovin vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem v Přerově. Z této skleničky připravíte 6 - 10 porcí – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari. Složení Olej řepkový, cibule červená, palmový cukr, kokos strouhaný, kešu oříšky, česnek, citrónová tráva, zázvor, galandal kořen, kurkuma kořen, chilli papričky (< 2,5 %), sůl jedlá. Výživové údaje na 100 g Energie 1592 kJ / 384 kcal Tuky 32,0   g     z toho nasycené mastné kyseliny 7,5   g Sacharidy 21,0 g     z toho cukry 12,0 g Bílkoviny 3,1   g Sůl 1,3   g Skladování Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25°C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7°C a spotřebujte do 14 dnů. Upozornění Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, pšenice, celeru a hořčice. země původu Česká republika  .

Výrobce ŽIVINA

EAN: 769503441498